Olej z pestek winogron

Olej z pestek winogron jest produktem ubocznym produkcji wina. Po wyprodukowaniu wina przez prasowanie winogron, nasiona winogron są pozostawione. Olej z pestek winogron jest ekstrahowany z tych resztek winogron. Wszelkie potrzeby kontaktu: whatsapp: +8613378646535 e-maile: eleven11@chembj.com

Szczegóły produktu

steroid store

Olej z pestek winogron do stosowania w surowych materiałach steroidowych

Wszelkie potrzeby kontaktu:

WhatsApp: +8613378646535

e-maile: eleven11@chembj.com


Olej z pestek winogron

Alias: Vitis vinifera

Numer rejestru CAS: 8024-22-4

Einecs No: 287-896-9

Klasa: Naturalny ekstrakt roślinny; Smaki i zapachy

Przechowywanie: cieniowanie, ograniczona konserwacja


Opis:


Olej z pestek winogron (zwany również olejem z pestek winogron lub olejem winogronowym) jest tłoczony z nasion winogron, a zatem jest obfity przez

produkt produkcji wina.

Olej z pestek winogron jest bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe, głównie kwas oleinowy i kwas linolowy, których zawartość kwasu linolowego wynosi do 72% ~ 76%. Kwas linolowy jest niezbędnym kwasem tłuszczowym w organizmie człowieka, łatwo go wchłaniać w ludzkim ciele, długotrwałe spożywanie oleju z pestek winogron może obniżyć poziom cholesterolu w ludzkiej surowicy i skutecznie regulować funkcję nerwów roślinnych człowieka. Olej z pestek winogron jest bogaty w witaminę E, z silnym przeciwutleniaczem, może skutecznie przedłużyć trwałość półki, nie jest łatwy do spowodowania światła, promieniowania cieplnego i kontaktu z powietrzem wynikającego z zjawiska jełczenia oksydacyjnego. Ze względu na stosunkowo stabilną wydajność, oprócz oleju do gotowania jako bezpośredniego jadalnego i wykorzystywanego do produkcji różnych produktów spożywczych, olej z pestek winogron jest nadal jednym z ważnych surowców do produkcji wysokiej jakości kosmetyków i farmaceutyków. Olej z pestek winogron zawiera również niezbędny potas, sód, wapń i inne minerały oraz wiele rozpuszczalnych w tłuszczach i rozpuszczalnych w wodzie witamin. Nadaje się do stosowania w produkcji żywności dla osób starszych i niemowląt oraz małych dzieci, zdrowej żywności i personelu obsługującego operacje wysokościowe.



Stosowanie :


1. Gotowanie

Olej z pestek winogron ma umiarkowanie wysoką temperaturę dymu około 216 ° C (421 ° F). Ze względu na czysty, lekki smak i wysoką zawartość tłuszczów wielonienasyconych może być stosowany jako składnik sosów sałatkowych i majonezu oraz jako baza do naparów olejkowych czosnku, rozmarynu lub innych ziół lub przypraw. Doskonale nadaje się również do wypieków, naleśników i gofrów. Jest również rozpylany na rodzynki, aby pomóc im zachować smak. Gęstość energii metabolicznej oleju z pestek winogron jest typowa dla olejów roślinnych: około 3 700 kJ (880 kcal) na 100 g lub 500 kJ (120 kcal) na 15 ml łyżki stołowej.


2. Kosmetyki


Olej z pestek winogron jest korzystnym składnikiem kosmetycznym do kontrolowania wilgotności skóry. Lekki i cienki olej z pestek winogron pozostawia błyszczącą warstwę na skórze, gdy jest stosowany jako olej nośny do olejków eterycznych w aromaterapii. Zawiera więcej kwasu linolowego niż wiele innych olejów nośnikowych. Olej z pestek winogron jest również stosowany jako smar do golenia. Olej z pestek winogron jest również stosowany jako zabieg wzmacniający i wzmacniający włosy.


3. Potencjalne korzyści medyczne


Olej z pestek winogron może przynieść pewne korzyści zdrowotne. Badanie z 1993 r. Potwierdza twierdzenie, że olej z pestek winogron zwiększa poziom lipoprotein o wysokiej gęstości (HDL-C lub „dobry cholesterol”) i obniża poziom LDL.


Chociaż nasiona winogron zawierają przeciwutleniacze i inne biologicznie aktywne związki, tłoczony na zimno olej z pestek winogron zawiera niewielkie ilości ze względu na ich nierozpuszczalność w lipidach. Na przykład, wystarczające ilości resweratrolu występują w nasionach winogron, aby można je było ekstrahować komercyjnie, ale prawie całkowicie nie ma go w oleju z pestek winogron.


Podanie:


1. Nasiona winogron poprzez najbardziej zaawansowaną metodę tłoczenia na zimno i rafinowaną, są jednym z bardzo popularnych w oleju bazowym, a efektem są znakomite odmiany. Olej z pestek winogron ma naturalne właściwości nietoksyczne, dlatego zastosowanie mają dzieci, kobiety w ciąży, osoby starsze i sportowcy.

2. Przeciwutleniacz, rozcieńczyć plamę.

3. Zaburzenia endokrynologiczne powodowane przez suchą skórę, zmniejszają melaninę, wybielają skórę, usuwają ostudę;

4. Aby pobudzić podział komórek i regenerację tkanek, aktywację komórek powierzchniowych, zmniejszyć zmarszczki, opóźnić starzenie;

5. Hamuj i usuwaj organizm z wolnych rodników, przeciwnowotworowe działanie przeciwalergiczne.

6. Przeciwnowotworowy rak, rola przeciwnowotworowego nowotworu, ale także przeciw uszkodzeniu układu nerwowego.


Po co kupować produkty z naszej strony?

1. Mamy doświadczenie w eksporcie sterydów, jak wiesz, UE kładzie na nie duży nacisk, a Ty musisz znaleźć doświadczonego partnera, który zapewni Cię;

2. Jakość: Nasza firma jest profesjonalną wiodącą fabryką w Chinach w obszarze farmaceutycznym, mieliśmy stabilnych klientów i eksportowaliśmy do Niemiec, Hiszpanii, Wielkiej Brytanii, USA, Australii, Bliskiego Wschodu i innych krajów. Możemy dostarczyć dobrych referencji o naszej firmie . Jeśli chodzi o jakość produktów, jesteśmy pewni, że mogą Cię zadowolić.

3. Pakiet: Profesjonalne opakowanie z profesjonalnymi materiałami.

4. Dostawa: Mamy produkty w magazynie i dostarczymy je wkrótce po przybyciu Twojej PO. W międzyczasie podamy Ci numer śledzenia, abyś mógł dokładnie znać lokalizację produktów. Będziemy śledzić produkt, dopóki go nie dotrą; Wybieramy dla Ciebie najlepszą usługę kurierską, a przy dostawie około 5-7 dni roboczych.

5. Usługa: najlepsza usługa z obsługą posprzedażną i konsultacjami, mamy doskonałe podejście do obsługi klienta, w przeciwieństwie do większości witryn, jesteśmy stale dostępni za pośrednictwem gorącej linii sprzedaży, poczty e-mail, skype lub MSN i zawsze odpowiadamy na e-maile w ciągu 30 minut .


Wszelkie potrzeby kontaktu:

WhatsApp: +8613378646535

e-maile: eleven11@chembj.com

Steroid



Hot Tags: olej z pestek winogron, Chiny, producenci, dostawcy, fabryka, hurt

Zapytanie

You Might Also Like